hits

Det var ikke min skyld!

Tenkte jeg måtte gi dere min versjon av dagens hendelse før matmor kommer med sin.. for i hennes versjoner er det alltid min feil.. Men jeg er helt uskyldig faktisk! Om det skulle være noen sin feil så må det være matmor!

Jeg fortalte dere jo at når mamsen var her sist så forsvant jo både lekene mine og alle godbitene mine helt plutselig.

Jeg har jo heldigvis fått nye godbiter men lekene mine er sporløst borte vekk.. jeg har lett overalt etter de.. Å det var det jeg gjorde nå, når jeg fikk hele garderoben til matmor i hodet..

Jeg skulle bare se om de kanskje var gjemt helt nederst i skapet hennes, hun pleier nemlig å gjemme ting der men tror at verken jeg eller matfar vet om det..

Så mens jeg stod med hodet og halve kroppen inni skapet så fant skapet ut at nå var en fin tid å bare slippe hyllene i hodet på meg.. Så det var det som skjedde..

Jeg ble kjemperedd noen sekunder, kunne jo blitt flatklemt.. matmor har nemlig altfor mye klær og vi mister ofte verdifull tid vi egentlig skulle brukt på å gå tur med at hun står å lurer på hva hun skal ha på seg.. Hun skulle lært av meg.. vinterjakke, regnjakke, redningsvest og refleksdekken.. mer enn det trenger man ikke!

Jeg klarte å løpe så fort forbi matmor og legge meg til å sove på terrassen at jeg hadde store forhåpninger om at jeg skulle slippe å få skylden.. det var jo tross alt hennes skap og hennes klær som laget kaos på gulvet og ikke jeg..

Jeg har nemlig ikke noe å lage kaos med etter at lekene mine forsvant...

Men tror dere ikke jeg måtte komme inn å være med henne å se... og jeg fikk skylden.. som alltid...

Nå skal vi ut på tur.. Det er faktisk sol ute idag og når vi kommer hjem skal jeg bade i bassenget mitt og sprute vann ( men det er jo ett uhell som alltid) på matfar mens han griller middag..

2 kommentarer

Lillian

17.07.2017 kl.12:49

Kanskje det var matfar isteden... ? Kunne jo ikke vært deg!

olivershverdag

17.07.2017 kl.17:43

Lillian: Det syns jeg hørtes helt rett ut... Han er jo veldig flink å rote så... Da er det bestemt! Matfar har skylda ??

Skriv en ny kommentar

olivershverdag

olivershverdag

4, Bodø

Oliver heter jeg, er faktisk verdens kuleste jaktlabrador. Bor i Bodø sammen med matmor og matfar. Under opplæring for å bli terapihund og er besøkshund for Nordland Røde Kors. God venn med de fleste på to og fire bein. Elsker å bade og leke både sommer og vinter. Har egen facebook gruppe som heter "Olivers Hverdag", der deles blogginnlegg og litt videoer som ikke kommer i bloggen..

Kategorier

Arkiv